جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
کارگاه استانداردهای تولید نشریه

حوزه / معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان گفت: یکی از برنامه‌هایی که در دستور کار معاونت پژوهش حوزه علمیه خوزستان در دوره جدید قرار گرفته برگزاری دوره‌های مهارت افزایی برای کادر و معاونین پژوهش مدارس علمیه استان خوزستان است.

حجت الاسلام محمد میرعلائی راد معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز اظهار داشت: کارگاه آموزشی استانداردهای تولید نشریه ویژه معاونین پژوهش مدارس علمیه استان در سالن رضویه مدرسه علمیه امام خمینی اهواز روز چهارشنبه برگزار شد.

وی گفت: از برنامه‌هایی که در دستور کار معاونت پژوهش حوزه علمیه خوزستان در دوره جدید قرار گرفته، برگزاری دوره‌های مهارت افزایی برای کادر و معاونین پژوهش مدارس علمیه استان خوزستان است تا معاونین بتوانند بر روی سرفصل‌های ابلاغی از معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه کشور تسلط بهتری د-اشته باشند.

معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان، راه اندازی نشریات علمی در مدارس علمیه خوزستان را یکی از سرفصل‌های ابلاغی از سوی معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه کشور برشمرد و افزود: عمده معاونین پژوهش مدارس علمیه خوزستان نسبت به راه اندازی، اصول، ضوابط و آیین نامه‌های آن ابهام و سوال داشتند.

حجت الاسلام میرعلائی ادامه داد: در همین راستا معاونت پژوهش حوزه علمیه خوزستان با همکاری معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه کشور از حجت الاسلام اکبرپور دبیر جشنواره مجلات واحدهای آموزشی حوزه‌های علمیه و مسئول مستقیم این مقوله دعوت کرد تا در یک کارگاه چهار ساعته، اصول، ضوابط و آیین نامه‌های مربوط به نشریات علمی را به معاونین پژوهش مدارس علمیه آموزش داده و با پاسخ به سئوالات آنها، ابهامات موجود را برطرف نماید.

وی خاطرنشان کرد: معاونت پژوهش حوزه علمیه خوزستان در کنار برگزاری کارگاه تولید نشریه، اقدام به تهیه قالب و تأمین مالی برای نشریات مدارس علمیه کرده است تا این کار به خروجی مدنظر این معاونت ختم شود.

حجت الاسلام میرعلائی بیان کرد: این معاونت برای تسهیل فرآیند راه اندازی نشریات، درخواست‌های راه اندازی قریب به بیست و پنج مدرسه علمیه استان خوزستان را دریافت و به زودی مورد بررسی قرار می‌دهد تا مجوز این نشریات هرچه سریعتر صادر شود.

معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان به تشریح امتیازات راه اندازی نشریات مدرسه‌ای پرداخت و گفت: این نشریات علاوه بر اینکه برای طلاب مدارس علمیه استان خوزستان ایجاد انگیزه کرده و آثار آنها را منتشر می‌کند، برای خود مدارس نیز امتیاز علمی به ارمغان می آورد و مدارسی که نشریات علمی داشته باشند در ارزیابی مدارس از امتیازات بالایی برخوردار می‌شوند.

وی ادامه داد: در مسائل معیشتی نیز حمایت‌های خوبی از مقاله نویسانی که مقالات آنها در نشریات علمی منتشر می‌شوند خواهد شد و اسامی آنها در سامانه پژوهشگران حوزه علمیه که متصل به سامانه مرکز خدمات است ثبت شده و برای آنها امتیاز محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha